Imi pare rau sa va dezamagesc

September 24, 2009

Pentru cei care comenteaza in legatura cu bloggerii amatori, si care spun ca strica blogosfera, tot ce pot sa le spun e ca imi pare rau sa-i dezamagesc. Daca ei au ceva cu blogul meu, nu voi renunta la el, pentru ca am vazut ca scriind iti imbogatesti mai bine vocabularul. Nu merge doar sa citesti pentru ca nu retii cuvintele. Scrisul este practica cititului. Scriind cuvintele noi invatate ti se intiparesc mai bine in minte.
Nu mai creati atatea certuri, daca nu va convine un anumit lucru la blogul cuiva, atunci spune-i-o intr-un mod prietenesc, ca un sfat. Mie mi-a placut gestul lui Pisoiu, de fapt gestul autoarei blogului Pisoiu. Dupa ce mi-a citit un articol de pe blog, mi-a trimis un e-mail, in care imi dadea niste sfaturi, cum sa-mi imbunatatesc scrisul. Am apreciat acest gest foarte mult, i-am multumit foarte frumos, si am incercat sa-mi corectez greselile si sa nu le mai repet. Sper ca am reusit.
Acuma sunt si acei oameni, care sar cu gura pe tine, daca le faci o observatie, chiar daca o faci intr-un mod care nu vrea sa fie rautacios. Si acestia ar trebui sa fie mai intelegatori, si sa fie receptivi la aceste sfaturi, care vor sa-i ajute.
Acum o luna sau doua, am facut un test psihologic, care te ajuta sa te orientezi mai bine in legatura cu calea pe care vrei sa mergi in viata. La cariere, mi-au iesit profesor, scriitor si psiholog. Am ramas cu gura cascata, iar din cauza gravitatiei era sa-mi cada maselele. Am fost uimit din cauza ca pe mine nu m-au atras niciodata aceste meserii, poate doar cea de scriitor, dar am considerat ca nu am calitatile necesare si nu m-am mai gandit la asa ceva. Probabil ca acest blog ma va ajuta, sa-mi dau seama daca meseria asta e pentru mine, si sa-mi imbunatatesc vocabularu.
Deci, inca o data, imi pare rau sa-i dezamagesc pe cei care cred ca nu am ce cauta in blogosfera. Voi fi foarte receptiv la sfaturile voastre, si le voi aplica cu placere.
La revedere!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: