Liniste !

October 12, 2009

Acum 2 zile Romania a pierdut la Belgrad, cu un scor umilitor, de 5-0. Bun. S-a intamplat. Ideea e ca romanul, ca cineva comite o greseala, ii taie capul. El care e atat de crestin, nu stie ce-i aia iertare. Mai e si faza cu Mutu. A iesit noaptea la ora 3 in club. Bravo lui! Era cu vreo 2-3 zile inaintea meciului. Toata lumea zice ca e vina lui, de parca el trebuia sa ia mingea de la jumatatea terenului, sa-i dea craci lui Stankovic, sa faca o bicicleta pe langa Vidic, si sa dea un lob peste portarul sarbilor. Dar nu. A prins si el o zi proasta si e pus la zid, dar cand nationala pierde fara Mutu, toata lumea in stanga si-n dreapta ca echipa sta doar in Mutu. Cand pierdem cu Mutu pe teren, el nu se implica cum trebuie. Oamenilor, trece si el printr-o perioada mai nefasta. Se intampla cu orice jucator.

Nu spun ca ar trebui sa inchidem ochii la ce s-a intamplat. Trebuie sa ne folosim creieru si nu gura. Sa tragem linia, sa vizualizam problemele dintr-o alta perspectiva, si sa gasim solutii. Sa se faca un proiect, care-i priveste pe juniori, sa se bage bani, si sa se astepte rezultate. Sa nu mai facem scandal, ca nu duce nicaieri, decat la cresterea ratingului celor de la Libertatea, Cancan si Click. Sa nu ne mai legam la cap din cauza patronilor de club. Ei habar nu au cum se lucreaza in fotbal. La conducerea echipelor sunt numai ciobani, hoti si inculti. Lasati-i sa latre degeaba. Federatia nu ar trebui sa se mai bazeze pe echipele din Liga I. Ci pe cele nisate special pe cresterea tinerilor, exemplu Viitorul Constanta. Sa se investeasca in proiecte gen Luceafarul.

Daca se vor face aceste proiecte bine. Pan-atunci liniste.

Advertisements

One Response to “Liniste !”


  1. […] Levente si Catalin l-am reperat pe Alphadog siiiii zice lista ca au mai fost: Dorin, Morrigan, Bogdan, Andreea, Dutu, Alex, Bogdan, DJ Flux, Victor, Stefan, Catalin, Xander si cineva de […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: