ProShit TV

June 30, 2009

Azi pe la ora 19 si ceva, eram in bucatarie si mancam niste pate. Pate Bucegi ! Ma uitam frumos la stiri, pe Pro TV, si apare ceva despre inmormantarea lui Michael Jackson. Interesant ! Ma uit eu frumos, se termina stirea, si apare alta, in care subiectul era o nunta de tigani de prin judetul Gorj, la Tg. Jiu parca. Mi s-a taiat pofta de mancare. M-am enervat la culme cand am vazut ca niste tigani, care abia stiu sa vorbeasca, si au bani doar din afaceri murdare apar la televizor ca niste vedete. Tipa care vorbea in fundal era foarte vesela, de parca ar fi mare lucru ca niste tigani au facut o nunta tipica lor, cu manele si prostie. Era o stire de toata jena. Ma mir cum de au castigat un premiu Emmy, cand difuzeaza stirile astea, pe care lumea nu vrea sa le vada. Eu cel putin nu vreau sa vad stiri de genul acesta. Eu care vroiam sa vad ceva interesant la televizor, am vazut lucrul asta. Nici nu stiu de ce am crezut ca voi vedea ceva interesant. Tot ce pot spune e, Pro TV sunteti o televiziune de doi lei !!!

Advertisements

2 Responses to “ProShit TV”

  1. Marin Vasile Says:

    De fapt, dude, ProTv e cea mai tare televiziune romaneasca. Si sunt de parere ca lasi rasismul din tine sa te afecteze prea tare.

  2. deodatus06 Says:

    poate rasismul e de vina, dar eu nu suport de nicio culoare tiganii si cand vad ca acestia apar la televizor doar fiindca pro tv e in lipsa de stiri ma enerveaza la culme. cele mai bune televiziuni mi se par realitatea tv si tvr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: